Jasmin Blommaert

Algemene voorwaardenArtikel 1 : Algemene bepalingen


De e-commerce website van Jasmin Blommaert met maatschappelijke zetel te Kontichsesteenweg 47b, 2630 Aartselaar, BTW BE0875.909.406 biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.  Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Jasmin Blommaert moet de klant deze voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden.  Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk door Jasmin Blommaert aanvaard zijn.


Artikel 2 : Prijs


Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen. Indien leverings-,reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.  De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk omschreven. De bijhorende foto's zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.


Artikel 3 : Aanbod


Ondanks het feit de de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is.  Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Jasmin Blommaert niet. Jasmin Blommaert is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis.  Jasmin Blommaert is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.  Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen met ons. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Jasmin Blommaert. Jasmin Blommaert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet beschikbaar zijn van een product.


Disclaimer


Jasmin Blommaert streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden.  Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Jasmin Blommaert niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.  De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.


VERZENDEN


U kiest zelf de wijze van levering die u wenst, afhaling bij Jasmin Blommaert tijdens de openingsuren in de winkel of levering naar een adres in België of Nederland. Mits betaling van verzendkosten kunt u uw bestelling door Bpost laten leveren thuis of op kantoor, of in een Bpost afhaalpant, of in een een Bpack 24/7. Producten worden geleverd in België en Nederland. Foutief doorgegeven adressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Verpakkings -en verzendkosten komen op € 7,50 (gratis verzending vanaf € 100 binnen België); andere landen resprectievelijk € 15 (gratis vanaf € 150) tot € 25 (gratis vanaf € 200). 


RETOURNEREN


De retourkosten zijn voor rekening van de klant en dienen te gebeuren binnen de 14 dagen na verzending !

(geen aanvaarding indien gewassen, gedragen, geparfumeerd, beschadigd...)

Retouradres : JASMIN BLOMMAERT, KONTICHSESTEENWEG 47b, 2630 AARTSELAAR

De terugstorting zal gebeuren nadat we de retourzending ontvangen hebben.

Jasmin Blommaert

Kontichsesteenweg 47b

2630 Aartselaar

(tussen A12 en E19 Antwerpen - Brussel)


Tel 0479/24 11 20

info@jasminb.be
IBAN BE95 7512 1184 0158

BTW BE 0875909406


One-stop-shop en info:

Maandag 12u - 18u

Donderdag 12u - 19u

Zaterdag 10u - 17u


Bruid / Kleding op maat:

op afspraak


Afwijkende openingsuren


Parking voor de deur

Bancontact, Visa, Payconiq

Privacybeleid

Jasmin Blommaert 2005